Bliv erhvervskunde

Vi tilbyder komplette løsninger, der forenkler hverdagen for alle i virksomheden

Vælg Taxi 4×27

En effektiv transportløsning er afgørende for enhver virksomheds daglige drift. Hos Taxi 4×27 bestræber vi efter at tilbyde effektive løsninger til jeres transportbehov. Vores erhvervsløsninger skræddersys til virksomheden og forenkler hverdagen for alle medarbejdere. De booker let deres ture i appen og behøver ikke håndtere udgifter eller kvitteringer. Vores aftaler er sammensat,  efter jeres behov for taxikørsel.

Medarbejderne behøver ikke bekymre sig om at finde parkering eller tage offentlig transport, hvilket kan være tidskrævende og frustrerende. Ved at bestille en taxa kan medarbejderne nemt og hurtigt komme fra A til B uden unødvendig stress.


Når I indgår en erhvervsaftale med Taxi 4×27, finder vi en løsning, der passer til jeres virksomhed og medarbejder, så hverdagen bliver lettere.

Udfylde dine kontaktoplysninger i formularen, og en fra vores salgsafdeling vil kontakte dig for at oprette en erhvervskonto efter dine behov. Vi hjælper jer med at finde den rette løsning til netop jeres virksomhed. 

 

 

Erhvervskunder

Skal vi kontakte dig?

Erhvervskunde

Se vores løsninger til erhverv her

Autobooking

Autobooking er et oplagt valg for erhvervskunden, der ofte har brug for taxakørsel fra samme adresse. Du slipper for unødvendig ventetid i telefonen. Du kan derfor nemt og hurtigt bestille en taxa når nødvendigt.

Web-booking

Web-booking er vores online bestillingssystem, som er tilpasset jeres behov. Du kan nemt bestille din taxa direkte på nettet og springe telefonkøen over. Derudover, får du et fuldt overblik over virksomhedens brug af taxaer. 

Taxa Appen

Med appen bliver det nemmere at komme rundt for dig og dine medarbejdere. De booker let deres ture i appen og behøver ikke at håndtere udgifter eller kvitteringer. Appen kan bruges i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Konto nummer

Undgå medarbejderudlæg – betal på konto.  Med en Taxi-konto slipper din virksomhed for at skulle holde styr på en masse udgifter. I stedet bliver dine taxa udgifter samlet et sted, og alt du skal forholde dig til er den faktura du får tilsendt.

Taxiboner/Taxikort

Med taxiboner eller taxikort kan dine medarbejder betale direkte i taxaen uden at skulle have deres eget kort eller firmakortet frem. De slipper altså for at foretage personlige udlæg og udgifterne samles et sted.

VIP-nr.

Som erhvervskunde har du mulighed for at få et Vip-nummer, som en del af din aftale. Det betyder, at du kan springe eventuel kø og ventetid over. Du kan selvfølgelig altid ringe til vores Call Center på 4×27 for at bestil en taxa.

Hvordan bliver du erhvervskunde?

taxi 4x27 1<br />

Bliv kunde

Alt, hvad du skal gøre, er, at udfylde dine kontaktoplysinger, og en af vores medarbejdere vil kontakte dig for at oprette en erhvervskonto, som passer til dine behov.

 taxi 4x27 2

Inviter medarbejdere

Når du er registeret som kunde, er det tid til at tilføje de medarbejdere, der skal bruge erhvervskontoen. De modtager en SMS med instruktioner om, hvordan de kommer i gang.

Taxi 4x27 3

Book din taxi

Hurtigt og nem reservation via vores app, autobooking eller web-booking. Automatisk debitering, når rejsen er afsluttet uden at skulle håndtere udgifter eller kvitteringer.

Taxi 4x27 4<br />

Få overblik

Det er let at få et samlet overblik over virksomhedens taxature. Du kan også følge op på fastsatte miljømål og se, hvor tilfreds medarbejderne er med vores service.

Download Taxi 4×27 appen i dag

Med Taxi 4×27-appen kan du nemt og sikkert bestille en taxa, når du har brug for det.
Med appen får du adgang til mere end 4.500 taxaer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
 Du får en masse fordele når du bestiller med appen.

Med vores app har du altid en taxa ved hånden, når du har brug for det. Taxa appen giver dig nemlig mulighed for at have direkte adgang til dit taxaselskab. Du kan nemt og hurtigt bestille din tur alle tider på døgnet.

Appen kan hentes i App Store eller Google Play. 

 

Hent appen
Hent appen
Taxi 4x27 app

Appen giver fordele for erhvervskunder

Som erhvervskunde bliver det nemmere at komme rundt for dig og dine medarbejdere. Vi tilbyder komplette løsninger, der forenkler hverdagen for alle i virksomheden. Du får fuld kontrol over alle virksomhedens rejser og et samlet billede af alle omkostninger.
Her er nogle af de fordele du får ved at være erhvervskunde hos os,

  • Vi har Nordens største taxaflåde.
  • Vi tilbyder komplette løsninger, der forenkler hverdagen for alle i virksomheden.
  • Medarbejderne booker let deres ture i appen og behøver ikke at håndtere udgifter eller kvitteringer.

 

 

Brug taxa appen i hele Norden

Skal Nordens største taxiflåde gøre det lettere for dig at rejse rundt?
Taxi 4×27 er en del af Cabonline Group.  Det betyder at vi ikke kun kører i Danmark. Vi kører nemlig i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Derfor har vi den bedste dækning i branchen.

Du kan derfor bruge vores taxa app i hele Norden. Det betyder, at du slipper for alt besværtet med at finde ud af hvordan, du får fat i en taxa. Derudover bliver det nemt og hurtigt for dig at bestille en taxa, også når du er ude og rejse.

Taxapriser

 

 

Vores taxapriser er billigere end de fleste andre taxaselskaber. Se hvad det koster her.

Kundeservice

 

 

Har du nogle spørgsmål vedrøende de erhvervsløsninger vi tilbyder?

Ring og bestil

 

 


Skal du bruge en taxa? Vi bringer dig nemt og sikkert frem til din destination.