Bestil taxiboner 

Kører du – eller dine medarbejdere ofte i taxi?

Du kan med fordel oprette en rentefri Taxi 4×27-konto. Vi udstyrer dig med et eller flere kontokort og/eller Taxi-boner og fremsender hver måned en faktura på den samlede taxikørsel.

Fakturaen sendes sammen med en specifikation af de ture, der er kørt på kontoen. Specifikationen indeholder dato, klokkeslæt, turens pris, taxi- nummeret på den vogn, der har kørt turen, samt hvorfra og hvortil turen er kørt.

Vi har tre typer kort/boner der kan tilknyttes en konto:

  • Digital Taxi-boner – Taxi-bon på pap med magnetstribe, der kan benyttes af ihænde-haveren.
    Der kvitteres på den bon, der udskrives. Bonerne kan evt. leveres med maksimumsbeløb. På den måde kan du få yderligere styr på de Taxi-boner, du udleverer til medarbejdere og kunder. Digitale Taxi-boner fra Taxi 4×27 kan anvendes i alle Taxi 4×27’s vogne samt vogne fra alle andre Taxi-selskaber i Danmark.
  • Manuel Taxi-boner – Til kunder med behov for at få Taxi-boner retur, kan vi tilbyde vores manuelle boner. Du får udleveret taxi-bonerne efter behov med fortrykt løbenummer og udfylder selv alle relevante informationer, inden bonen overlades til chaufføren. Du modtager alle de benyttede boner tilbage sammen med fakturaen, og får kørselsspecifikationen på den måde. Bonerne kan alene anvendes hos Taxi 4×27.
  • Personligt Taxi 4×27 Kontokort – Almindeligt plastikkort med magnetstribe. Taxi-kontokortet er personligt og påtrykkes navn og firma. Kortet skal underskrives på bagsiden før brug. Der kvitteres på den bon, der udskrives. Der leveres et kort til hver enkel medarbejder, der skal have et Taxi-kontokort.
    Kontokort fra Taxi 4×27 kan anvendes i alle Taxi 4×27’s vogne samt vogne fra andre taxiselskaber vi har aftale med.

Du kan naturligvis både have digitale/manuelle boner og kort samtidigt.

Bestil en taxa hos Taxi 4x27