Taxi4x27 U Dørmærkat Orig Fra Venstre

Taxi 4×27 og Handicap Befordring A/S

 

Kære Vognmand i Aarhus-området

Mens vi går og venter på at Aarhus Kommune skal godkende vores ansøgning om at drive bestillingskontor i Aarhus, har vi ikke ligget på den lade side.

Taxi 4×27 og Handicap Befordring A/S (HB) vil derfor gerne inviterer dig til et informationsmøde, hvor direktør i HB, Jakob Krogsgaard, og jeg vil fortælle om hhv. den kørsel vi vil kunne få i Aarhus-området fra bl.a. HB.

Vi har også inviteret Nykredit, vil fortælle om flytning af evt. lån til Nykredit.

Taxi 4×27 har i dag kontrakt med 13 biler, og flere har vist interesse. Vi forventer at kunne skaffe “grundkørsel” til yderligere 10-15 biler.

Som aftalt med de vognmænd, der har skrevet under, så har vi indgået en aftale med en sælger, der ansættes som Salgschef og hvis navn vi forhåbentlig kan afsløre på mødet, hvis vedkommende da ikke selv er tilstede. Når der åbnes i Aarhus vil vi også – hurtigst muligt – etablere en kaffestue/kontor til hhv. førere og sælgeren. Når grundlaget er der, vil der også blive ansat kundecenterpersonale til at varetage Aarhus-området.

Salgschefen får ansvar for Jylland senest fra den 1. oktober 2017 og det vil være ham der står for fordelingen af HB-kørslen i Aarhus, hvor han også har til opgave at indgå andre kunde- og leverandøraftaler.

Vi har endnu ikke aftalt sted og tid, men datoen bliver den 15. maj efter kl. 17 i Aarhus.

Bemærk, at det ikke vil være et åbent møde!
De der allerede har skrevet kontrakt vil, sammen med de der har ytret interesse, få en invitation direkte, andre vil blive kontaktet i den kommende uge for evt. deltagelse.

Er du interesseret, er du velkommen til at skrive til mig her på Facebook, ringe/SMSe på 27272700 eller mail tp@taxi4x27.dk.

God weekend!

venlig hilsen
Taxi 4×27
Thomas RB Petersen

Thomas RB. Petersen

Adm. direktør i Taxi 4x27 siden 2009.