Er du ny vognmand – eller er du træt af ikke at vide hvad du skal betale?

Selv om vi ikke det største selskab i København er Taxi 4×27 stadig et billigt selskab at køre i – her er vognmanden medbestemmende over sin egen forretning  og ingen topstyring!

Selv om vi nu er ejet af Cabonline Group i Stockholm, har stadig fokus på at holde pladslejen i bund og i samarbejde med de tilsluttede vognmænd sikre en god forretning for alle.

Vi tilbyder vognmænd – både dem med nye Kørselskontortilladelser og med “gamle” Bestillingskontorsbevillinger – en fordelagtig aftale. Det er ikke sikkert at du behøver at konvertere, hvis du har en gammel bevilling. Det er ikke et krav hos os.

Vi tilbyder:

Fast pladsleje/ydelse: kr 250,- pr uge + 4,75% af den ikke-kontante omsætning (konto- og kreditkørsel). Dvs. du betaler ikke afgift af kontantbetalinger.

Ingen skjulte omkostninger og ”smarte” kunderabatter!
I Taxi 4×27 trækker vi ikke rabatter på taximeteret efter at turen er kørt. Vores takster gælder for alle. Storkunder kan naturligvis få faktura-rabatter, men ikke på taximeteret! Du er også garanteret at når vi forhandler kundeaftaler, så får du det vi skal have for turen, det får du.

Ugentlig afregning!
Vi afregner alt konto- og kredit ugentligt, så du har pengene for den foregående uge, senest torsdag i ugen efter.

For yderligere information kontakt:

Salgschef Per Hansen på 21 25 13 32/ph@taxi4x27.dk eller
Direktør Thomas RB Petersen 27272700/tp@taxi4x27.dk.