Er du ny vognmand – eller er du træt af ikke at vide hvad du skal betale?

Selv om vi ikke det største selskab i København er Taxi 4×27 stadig et billigt selskab at køre i – her er vognmanden medbestemmende over sin egen forretning  og ingen topstyring!

Vi har fokus på at holde pladslejen i bund og ikke på lave kæmpe overskud på chaufførernes og vognmændenes bekostning!

Vi kan tilbyde nye vognmænd med universaltilladelse forskellige fordelagtige modeller, alt efter hvordan du ønsker at køre taxi. Vil du køre Flex til dagligt på din egen aftale og taxi i weekenderne, så har vi en løsning. Vil du køre Taxi 24/7 eller midt i mellem – så har vi også en model!

Vi tilbyder samarbejde på forskellige måder:

A-biler:    

Fuld adgang til bestilte ture i dit område (incl TMS). Adgang til medlemskab i foreningen der ejer selskabet og få indflydelse på dit eget taxiselskab. A-biler får turtilbud før B og C biler og har adgang til TMS. Incl. Fiskal udstyr og betalingsterminal.

Pris: 3.800,- pr. måned og 4,75% af den omsætning vi håndterer

B-biler:    

Delvis adgang til bestilte ture. Du kan køre dine egne Flexaftaler. Du køber selv udstyret. Incl. Fiskal udstyr og betalingsterminal.

Pris: 2.600,- pr. måned og 6% af den omsætning vi håndterer

C-biler:    

Reduceret adgang til bestilte ture. Du kan køre dine egne Flexaftaler. Du køber selv Fiskal udstyret gennem os. Incl. betalingsterminal.

Pris: 1.350,- pr. måned og 10% af den omsætning vi håndterer

Har du brug finansiering kan 4X27 også være behjælpelig.

Ingen skjulte omkostninger og ”smarte” kunderabatter!
I Taxi 4×27 trækker vi ikke rabatter på taximeteret efter at turen er kørt. Vores takster gælder for alle. Storkunder kan naturligvis få faktura-rabatter, men ikke på taximeteret! Du er også garanteret at når vi forhandler kundeaftaler, så får du det vi skal have for turen, det får du.

INGEN SKJULTE GEBYRER!

Skal du selv drive Kørselskontor?
Vi kan tilbyde et ”stand-alone” Fiskal system til dig, der har dit eget Kørselskontor, vi kan endda tilbyde det med et ”mini” Call Center, App og Dispatch. Taxi 4×27 anvender den østrigske taximeterproducent Hale og deres dataserver-system.

Sammen med taximeteret Hale MCT06 installeres en kommunikationsenhed, SEI-box, i bilen der kommunikere med Dataserveren og tur-systemet. Priserne starter ved 1.000,- pr. bil pr. måned.

For yderligere information kontakt:

Salgschef Per Hansen på 21 25 13 32/ph@taxi4x27.dk eller
Direktør Thomas RB Petersen 27272700/tp@taxi4x27.dk.