Jeg smiler når jeg åbner dørene for kunderne

”At vælge at køre taxi er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det er alsidigt og jeg møder mange mennesker, som jeg kan give en god oplevelse.”

”Jeg elsker mit arbejde og er god til at køre bil. Alle mine kunder bliver budt på et bolche, og hvad enten de er rige eller fattige, så åbner jeg døren for dem alle med et smil. Er folk kede af det, får de et lille klap på skulderen. Folk kan lide det og jeg er også klar til at lave gas med de unge mennesker fredag og lørdag nat, hvor de fleste kunder er i godt humør.

I min bil er der en hyggelig stemning, og der er altid noget at tale med kunden om, men jeg kan også tie stille, hvis jeg fornemmer på kunden, at det er det rigtige.

Ordene kommer fra Simone Abrahamsen, som kører taxi på 9. år i sin fars taxi med plads til 6 passagerer. Hun står altid klar uden for bilen for at modtage kunden – uanset om det regner eller sner.