COVID-19 forholdsregler

For at du som kunde hos Taxi 4×27 skal kunne føle dig tryg i vores biler, følger vi altid myndighedernes instruktioner nøje og kommunikerer løbende disse ud til vores chauffører og medarbejdere.

Lige nu er det vigtigste, vi siger til vores chauffører:

  • Vask dine hænder ofte med sæbe og varmt vand. Alternativt brug håndsprit.

  • Tør ofte de overflader i bilen som kunderne kommer i kontakt med.
  • Vær opmærksom på dine egne symptomer, især hoste og feber, og bliv hjemme, hvis du føler disse.

Husk, at taxier er en effektiv måde at undgå folkemængder og overbelastninger i regelmæssig offentlig transport, og med taxa kan du hurtigt komme hen, hvor du vil.

Vi henstiller chaufførerne til, at det er vigtigt, at de er opmærksomme på vores generelle Covid-19 retningslinjer såsom løbende afspritning af kabinen og efter kørsel med kunderne. Samtidig er det vigtigt, at chaufføren tilbyder kunder at spritte hænder, når de stiger ind i bilen.

Vi anbefaler fortsat at der så vidt muligt holdes afstand i bilen. 

Mundbind 

Per 14. juni er der ikke længere krav om at bære mundbind i taxier – det gælder både for kunder såvel som chauffører.

Det er valgfrit hvorvidt man ønsker at have mundbind på i taxien. 

Taxi 4×27 har sørget for, at alle vogne har modtaget mundbind. Dels for at chaufføren har mulighed for at have mundbind på, når han/hun kører en tur med en kunde. Men han kan – så længe varelaget holder – sælge mundbind til kunderne for maksimalt kr. 5,-.

Køb fra chaufføren kan dog ikke garanteres, da han skal have nok til sig selv på sin vagt. Så den sikre løsning er at medbringe en maske, når du skal ud at køre.